Στεφάνι από θήκες για cupcakes



Ένα πανεύκολο αλλά ταυτόχρονα κομψό στεφάνι που μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και για οποιαδήποτε περίσταση.
Η βάση είναι από θήκες για cupcakes. Λευκές, καφέ ή χρωματιστές. Εσείς αποφασίζετε!
Στολίστε το με χριστουγεννιάτικα στολίδια τον Δεκέμβρη, με καρδούλες τον Φεβρουάριο, με λουλούδια τον Μάιο. Βάλτε του πέρλες και κορδέλες για τη μέρα του γάμου σας.



Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • 1 μακαρόνι θαλάσσης ή ένα έτοιμο στεφάνι από φελιζόλ.
  • Θήκες για cupcakes. Η ποσότητα εξαρτάται από τη διάμετρο του στεφανιού και το πόσο φουντωτό το θέλετε.
  • Ένας χοντρός μαρκαδόρος ή στυλό 
  • Πιστόλι κόλλας.
υλικά για στεφάνι με θήκες cupcake


Κολλήστε τις δύο άκρες από το μακαρόνι θαλάσσης για να δημιουργήσετε τη στρογγυλή βάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία.

Με το στυλό ή το μαρκαδόρο δώστε στη θήκη του cupcake το σχήμα που βλέπετε στη φωτογραφία και βάλτε λίγη κόλλα στην άκρη της.


Μετά κολλήστε μία-μια τη θήκη πάνω στη βάση με τη βοήθεια του στυλό. Ξεκινήστε από τη μέση και μετά τα πλάγια.


Όσο πιο κολλητά βάλετε της θήκες τόσο πιο "πλούσιο" θα είναι το αποτέλεσμα.
Προσέξτε να τσαλακώσετε μόνο το κάτω μέρος της θήκης για να μη χαλάσει το σχήμα της και σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ ο μαρκαδόρος.

Αυτό ήταν! Μετά από λίγη ώρα το στεφάνι σας θα είναι έτοιμο για να το διακοσμήσετε όπως θέλετε ή και να το αφήσετε σκέτο.

Μερικές ιδέες διακόσμησης:


Χριστουγεννιάτικο στεφάνι.
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι.


Στεφάνι για την ημέρα του Αγίου-Βαλεντίνου
Στεφάνι για την ημέρα του Αγίου-Βαλεντίνου


Μαγιάτικο στεφάνι
Μαγιάτικο στεφάνι

Φθινοπωρινό στεφάνι
Φθινοπωρινό στεφάνι


Στεφάνι για την ημέρα του γάμου σας.
Στεφάνι για την ημέρα του γάμου σας.


Tip of the day:

Πώς κάνουμε το χαρτί να μοιάζει παλιό...




Καλή επιτυχία!

Αν το φτιάξατε μπορείτε να μας στείλετε την δημιουργία σας με μήνυμα! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα Πώς το φτιάχνω; στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις!


Σχόλια