Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
- 1 κούπα αλεύρι
- 1/2 κούπα αλάτι
- 1/2 κούπα κανέλα
- 3/4 της κούπας ζεστό νερό
Θα βάλετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και θα ανακατέψετε πολύ καλά.
Μόλις τα υλικά ενωθούν πολύ καλά, βγάλτε τη ζύμη από το μπολ και πλάστε την με καθαρά και στεγνά χέρια. Αν η ζύμη κολλάει ακόμα. αλευρώστε λίγο τα χέρια σας και συνεχίστε το πλάσιμο.
Μετά από λίγα λεπτά θα έχετε μια καταπληκτική κανελένια ζύμη. Ανοίξτε τη ζύμη πάνω σε μια λαδόκολλα με έναν πλάστη και βάλτε την χριστουγεννιάτικη διάθεση να δημιουργήσει. Το ιδανικό πάχος για τα στολίδια είναι 4-5 χιλ.
Αφού τελειώσετε τα στολίδια σας, θα τα βάλετε να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 2 μέρες. Μη ξεχάσετε να τα αναποδογυρίζετε για να στεγνώσουν ομοιόμορφα. Πριν στεγνώσουν μπορείτε να ανοίξετε τις τρυπούλες για να τα κρεμάσετε, να τους βάλετε χάντρες και στρας ή ότι άλλο σας αρέσει.
Εκτός από το να τα κρεμάσετε στο δέντρο σας, μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι σας!
Η μυρωδιά της κανέλας θα αρωματίσει όλο σας το σπίτι!
Οι συνδυασμοί είναι άπειροι!
Και αν θέλετε να τα συνδυάσετε με λευκά στολίδια, δείτε πως μπορείτε να τα φτιάξετε εδώ.
Αν το φτιάξατε μπορείτε να μας στείλετε την δημιουργία σας με μήνυμα! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα Πώς το φτιάχνω; στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις!
{φωτογραφίες εκτέλεσης}
{φωτογραφίες}
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου