Πόσες φορές το έχετε πει αυτό; Πολλές εεε;
Σας έχω τη λύση!
Την επόμενη φορά μην πετάξετε τις μπανάνες που ξεχάσατε να φάτε...
Καθαρίστε τις, κόψτε τις σε ροδέλες και αφού τις βάλετε σε ένα πλαστικό σακουλάκι ή σκεύος, φυλάξτε τις στην κατάψυξη μέχρι την επόμενη ακράτητη επιθυμία για παγωτό...
Μετά από τουλάχιστον 3 ώρες θα έχετε παγωμένες μπανάνες, τις οποίες αν βάλετε στο μπλέντερ (σκέτες, με σοκολάτα, με μπισκότο, με ότι τραβάει η όρεξή σας) θα γίνουν μια υπέροχη παγωμένη κρέμα
Καταπληκτική γεύση για όσους τους αρέσει η μπανάνα!
info: Οι ώριμες μπανάνες, ακόμη κι αν έχουν ωριμάσει τόσο που έχουν μαύρα σημάδια, είναι η καλύτερη επιλογή. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πολύ ώριμες μπανάνες είναι πιο αποτελεσματικές στη θωράκιση της υγείας, καθώς περιέχουν μια ουσία που αποκαλείται «παράγοντας νέκρωσης όγκων», (TNF – Tumor Necrosis Factor) που έχει την ικανότητα να δρα ενάντια στα μη φυσιολογικά κύτταρα.
Αν το φτιάξατε, μπορείτε να μας στείλετε την δημιουργία σας με μήνυμα! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα Πώς το φτιάχνω; στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις!